Evenimente2021-10-29T17:00:56+00:00

Nunți și evenimente

Scopul nostru este să găzduim evenimente unice, elegante și legendare.

Am acumulat o experiență vastă în organizarea de evenimente, atât evenimente bussines, cât și evenimente de familie cum ar fi: nunți, botezuri, dar şi aniversari, baluri sau petreceri de copii.

Nunta este un eveniment important și special în viața unei persoane, de aceea echipa Black Tulip Hotel acordă o atenție deosebită și tratează cu profesionalism și seriozitate organizarea acestora.

Oferim o paletă largă de meniuri care acoperă orice tip de gusturi si pretenții culinare, o servire ireproșabilă, dar și servicii extra pentru o nuntă de neuitat cum ar fi: aranjarea sălii, cocktail bar, aranjamente florale, fântână de ciocolată, bufet de fructe sau bar sculptat în gheață.

CERE OFERTĂ

EVENIMENTE CORPORATE

CORPORATE LUNCH MENU
O masă de prânz ideală într-un mediu relaxant, satisfăcând cele mai variate și mai pretențioase gusturi culinare. Prețurile create special pentru dumneavoastră, serviciile rapide și preparatele desăvârșite, realizate de către maestrul nostru bucatăr.

CORPORATE EVENTS
Standarde profesionale, cu pachete de servicii; de la amenajarea și dotarea sălilor în funcție de cerințele și gusturile clienţilor, până la personalizarea unui meniu complex care să asigure reușita oricărui eveniment, toate acestea la prețuri accesibile și beneficiind de o paletă de servicii profesioniste.

CORPORATE COCKTAIL & CONFFERENCE
Pentru că o întâlnire de afaceri, un team building, training sau o lansare de produs să se concretizeze într-un nou succes, vă punem la dispoziție Sala de Coferințe și Salonul VIP, dotate la cel mai înalt standard. Aceste evenimente se pot finaliza prin organizarea unui cocktail sau a unei mese festive.

MICROREVELION Black Tulip Hotel
Pe parcursul anului, munca a fost prioritatea noastră, așa că la final de an ne recompensăm echipa și ne destindem la petrecerea de sfârșit de an sau de Crăciun. Și cu această ocazie, Black Tulip Hotel este partenerul perfect.

CERE OFERTĂ