RESTAURANT
Restaurantul nostru înseamnă rafinament, eleganță și savoare. Acestea le garantăm prin profesionalismul bucătarilor noștri, maeștri în arta culinară.
Specialitățile restaurantului nostru aparțin bucătariei internaționale: de la “tochitură ardelenească cu mamaliguță”, până la “lup de mare file cu fenicul sote și sos rece cu mărar”. Nu lipsesc nici preparatele cu pește sau cele specifice bucătăriilor italienești, franțuzești, sau exotice.
Pentru orice tip de eveniment pe care doriți să îl organizați la Black Tulip Restaurant, avem soluția potrivită.
Preparate tradiționale
Platou tradițional: cârnați de casă, tobă, slănină afumată, jumări, telemea, brânză de burduf, roșii, castraveți, ceapă roșie (400 gr.) | 29 lei |
Ciorbă de fasole cu ciolan în pâine, cu salată de ceapă roșie (300/200 gr.) | 18 lei |
Mămăliguță cu brânză de burduf, smântână, ochi și slăninuță crocantă (300/30/50/30 gr.) | 29 lei |
Ceafă la grătar cu cartofi wedges și inele de ceapă (200/150/50 gr.) | 39 lei |
Piept de pui la grătar cu cartofi prăjiți și sos de usturoi (200/150/50 gr.) | 35 lei |
Scăricică de porc cu cartofi copți de două ori și sos barbeque (300/150/50 gr.) | 39 lei |
Tigaie picantă cu carne de pui (300 gr.) | 32 lei |


Ciorbe, supe, crème
Ciorbă de pui a la grec (300 gr.) | 18 lei |
Ciorbă de legume (300 gr.) | 18 lei |
Ciorbă țărănească de văcuță (300 gr.) | 18 lei |
Ciorbă de burtă (300 gr.) | 18 lei |
Supă franțuzească de ceapă (200 gr.) | 18 lei |
Cremă de ciuperci (200 gr.) | 18 lei |
Cremă de dovleac cu semințe coapte și chips de păstârnac (200 gr.) | 18 lei |
Cremă de usturoi cu pui (200 gr.) | 18 lei |
Gustări reci
Salată capresse cu mozzarella bocconcini, prosciutto crudo și emulsie de busuioc (250 gr.) | 25 lei |
Salată cu somon crocant, avocado, ridichi, ciuperci și dressing de lime (250 gr.) | 31 lei |
Salată cu piept de curcan și sos de citrice (300 gr.) | 31 lei |
Salată cu piept de rață fume (300 gr.) | 35 lei |
Biftec tartar clasic (150/ 50 gr.) | 38 lei |
Carpaccio de vită pe pat de rucola, reducție de vin și scale de parmezan (300 gr.) | 38 lei |
Gustări calde
Paste cu sos de roșii și legume (300 gr.) | 24 lei |
Paste quattro formaggi (300 gr.) | 26 lei |
Paste cu piept de curcan și hribi (300 gr.) | 29 lei |
Paste cu fructe de mare (300 gr.) | 29 lei |
Paste carbonara (300 gr.) | 29 lei |
Camembert la grill cu sos de portocale (125/ 50 gr.) | 29 lei |


Preparate de bază
File de somon marinat cu cremă de mazăre, icre somonate, sparanghel sote și sos olandez cu lime (150/150/30/50 gr.) | 45 lei |
File de păstrăv cu creveți pe pat de risotto de cartofi cu sos meuniere și crocant aromatizat (150/50/150 gr.) | 40 lei |
Piept de pui rumenit în grăsime de rață, cremă de cartofi cu trufe, escalop de foie gras, grădină de legume și sos de ardei copți (150/100/50/50 gr.) | 39 lei |
Piept de curcan sous vide cu orez negru, legume caramelizate și sos de mere (150/100/50/50 gr.) | 42 lei |
Pulpă de rață confiată cu varză roșie, nucă și stafide, cu pommes duchesse și sos de portocale (180/100/100/50 gr.) | 45 lei |
Piept de rață cu cremă de păstârnac, pară confiată și sos de cireșe amare (150/150/50/50 gr.) | 45 lei |
Mușchiuleț de porc în crustă de cenușă de pleurotus, cremă de cartofi, fenicul, mazăre sote și sos demiglace cu ghebe (180/100/50/50/50 gr.) | 39 lei |
Aripioare de porc glasat în sos demiglace cu cartofi nemțești și ardei copți (180/50/150/50 gr.) | 39 lei |
Mușchi de vită în sos de vin roșu,chutney de ceapă, cartofi gratinați, sparanghel și sfeclă coaptă și escalop de foie gras (150/50/100/30/50 gr.) | 90 lei |
Steak de vită cu legume coapte și unt aromatizat (150/ 150/ 30 gr.) | 85 lei |
Desert
Chocolate lava cake cu înghețată de vanilie și fructe de pădure (120 gr.) | 17 lei |
Cheesecake cu gem de afine și brunoise de fructe (120 gr.) | 17 lei |
Carrot cake cu dulce de leche, perle de caramel sărat și fructe (120 gr.) | 17 lei |
Profiterol gelato (120 gr.) | 17 lei |
Înghețată asortată (200 gr.) | 17 lei |
Platou cu brânzeturi digestive: Ementhaler, Grana Padano, cedar, gorgonzola, nuci, struguri, măr (250 gr.) | 39 lei |

rezervări: +40 264 222 622