Restaurant2021-10-29T16:40:13+00:00

RESTAURANT

Restaurantul nostru înseamnă rafinament, eleganță și savoare. Acestea le garantăm prin profesionalismul bucătarilor noștri, maeștri în arta culinară.

Specialitățile restaurantului nostru aparțin bucătariei internaționale: de la “tochitură ardelenească cu mamaliguță”, până la “lup de mare file cu fenicul sote și sos rece cu mărar”. Nu lipsesc nici preparatele cu pește sau cele specifice bucătăriilor italienești, franțuzești, sau exotice.

Pentru orice tip de eveniment pe care doriți să îl organizați la Black Tulip Restaurant, avem soluția potrivită.

Preparate tradiționale

Platou tradițional: cârnați de casă, tobă, slănină afumată, jumări, telemea, brânză de burduf, roșii, castraveți, ceapă roșie (400 gr.) 29 lei
Ciorbă de fasole cu ciolan în pâine, cu salată de ceapă roșie (300/200 gr.) 18 lei
Mămăliguță cu brânză de burduf, smântână, ochi și slăninuță crocantă (300/30/50/30 gr.) 29 lei
Ceafă la grătar cu cartofi wedges și inele de ceapă (200/150/50 gr.) 39 lei
Piept de pui la grătar cu cartofi prăjiți și sos de usturoi (200/150/50 gr.) 35 lei
Scăricică de porc cu cartofi copți de două ori și sos barbeque (300/150/50 gr.) 39 lei
Tigaie picantă cu carne de pui (300 gr.) 32 lei

Ciorbe, supe, crème

Ciorbă de pui a la grec (300 gr.) 18 lei
Ciorbă de legume (300 gr.) 18 lei
Ciorbă țărănească de văcuță (300 gr.) 18 lei
Ciorbă de burtă (300 gr.) 18 lei
Supă franțuzească de ceapă (200 gr.) 18 lei
Cremă de ciuperci (200 gr.) 18 lei
Cremă de dovleac cu semințe coapte și chips de păstârnac (200 gr.) 18 lei
Cremă de usturoi cu pui (200 gr.) 18 lei

Gustări reci

Salată capresse cu mozzarella bocconcini, prosciutto crudo și emulsie de busuioc (250 gr.) 25 lei
Salată cu somon crocant, avocado, ridichi, ciuperci și dressing de lime (250 gr.) 31 lei
Salată cu piept de curcan și sos de citrice (300 gr.) 31 lei
Salată cu piept de rață fume (300 gr.) 35 lei
Biftec tartar clasic (150/ 50 gr.) 38 lei
Carpaccio de vită pe pat de rucola, reducție de vin și scale de parmezan (300 gr.) 38 lei

Gustări calde

Paste cu sos de roșii și legume (300 gr.) 24 lei
Paste quattro formaggi (300 gr.) 26 lei
Paste cu piept de curcan și hribi (300 gr.) 29 lei
Paste cu fructe de mare (300 gr.) 29 lei
Paste carbonara (300 gr.) 29 lei
Camembert la grill cu sos de portocale (125/ 50 gr.) 29 lei

Preparate de bază

File de somon marinat cu cremă de mazăre, icre somonate, sparanghel sote și sos olandez cu lime (150/150/30/50 gr.) 45 lei
File de păstrăv cu creveți pe pat de risotto de cartofi cu sos meuniere și crocant aromatizat (150/50/150 gr.) 40 lei
Piept de pui rumenit în grăsime de rață, cremă de cartofi cu trufe, escalop de foie gras, grădină de legume și sos de ardei copți (150/100/50/50 gr.) 39 lei
Piept de curcan sous vide cu orez negru, legume caramelizate și sos de mere (150/100/50/50 gr.) 42 lei
Pulpă de rață confiată cu varză roșie, nucă și stafide, cu pommes duchesse și sos de portocale (180/100/100/50 gr.) 45 lei
Piept de rață cu cremă de păstârnac, pară confiată și sos de cireșe amare (150/150/50/50 gr.) 45 lei
Mușchiuleț de porc în crustă de cenușă de pleurotus, cremă de cartofi, fenicul, mazăre sote și sos demiglace cu ghebe (180/100/50/50/50 gr.) 39 lei
Aripioare de porc glasat în sos demiglace cu cartofi nemțești și ardei copți (180/50/150/50 gr.) 39 lei
Mușchi de vită în sos de vin roșu,chutney de ceapă, cartofi gratinați, sparanghel și sfeclă coaptă și escalop de foie gras (150/50/100/30/50 gr.) 90 lei
Steak de vită cu legume coapte și unt aromatizat (150/ 150/ 30 gr.) 85 lei

Desert

Chocolate lava cake cu înghețată de vanilie și fructe de pădure (120 gr.) 17 lei
Cheesecake cu gem de afine și brunoise de fructe (120 gr.) 17 lei
Carrot cake cu dulce de leche, perle de caramel sărat și fructe (120 gr.) 17 lei
Profiterol gelato (120 gr.) 17 lei
Înghețată asortată (200 gr.) 17 lei
Platou cu brânzeturi digestive: Ementhaler, Grana Padano, cedar, gorgonzola, nuci, struguri, măr (250 gr.) 39 lei

rezervări: +40 264 222 622

CERERE OFERTA